Orde op uw computer (workshop)

Zoekt u zich altijd een slag in de rondte naar het juiste bestand? Schep dan met een duidelijke mappenstructuur orde op uw computer.

Wie bestanden opslaat op de computer, wil er op een ander moment weer bij kunnen. Dan is het fijn om ze makkelijk terug te vinden via de Verkenner. Daar staan allerlei mappen. Voor iedere gebruiker is er standaard een map ‘Documenten’ en ‘Afbeeldingen’. Het is handig hier alle bestanden te bewaren. Maar niet zomaar op een rijtje of door elkaar. U maakt zelf nieuwe mappen aan. U bedenkt zelf hoeveel u er nodig hebt en wat duidelijke mapnamen zijn. Iemand die veel reist, wil misschien een map ‘Vakanties’ met daarin voor alle tripjes een eigen submap. Iemand die veel brieven stuurt of kookrecepten wil bewaren, wil misschien eigen mappen met daarin submapjes voor zoiets als notulen, recepten.

De workshop is op twee ochtenden (zie rooster). Kosten zijn € 15,00.

U kunt  zich inschrijven met een formulier dat verkrijgbaar is bij de Klantenservice van de bibliotheken, het Cultuurhuis Heemskerk en bij de buurthuizen (zie rooster) of telefonisch op nummer:

tel. 0251-230153

U kunt zich ook online aanmelden via de oranje knop Contact.